ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ www.maniateas.gr

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση του www.maniateas.gr (εφ' εξής: "maniateas.gr", «Ιστοσελίδα» ή «Διαδικτυακός τόπος») συνεπάγεται την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσης του. Στην περίπτωση που δεν τους αποδέχεστε πλήρως, μην προχωρήσετε στην οποιαδήποτε χρήση της Ιστοσελίδας!Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία του Δρ.Απόστολου Μανιατέα και προστατεύεται από το νόμο για κατοχύρωση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Παρέχεται η άδεια για τη χρησιμοποίηση εγγράφων, από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, υπό τους εξής όρους: (1) η ειδοποίηση θα εμφανίζεται σε όλα τα αντίγραφα και ειδικότερα η ειδοποίηση αντιγραφής καθώς και παροχής άδειας, (2) η χρήση των κειμένων αυτής της ιστοσελίδας είναι μόνο για πληροφόρηση, ενημέρωση και όχι για εμπορική, ή προσωπική χρήση και απαγορεύεται η αντιγραφή ή η καταχώρηση σε άλλο δίκτυο ή η μετάδοση του από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και (3) δεν θα πραγματοποιηθεί καμιά τροποποίηση των κειμένων. Απαγορεύεται ρητά η χρήση για οποιονδήποτε άλλο λόγο και μπορεί να επιφέρει αστικές και ποινικές κυρώσεις. Η παραβίαση των δικαιωμάτων αυτών διώκεται ποινικά.Η άδεια που προαναφέρεται δεν συμπεριλαμβάνει τη χρησιμοποίηση του σχεδίου, ή της διάταξης του δικτύου του www.maniateas.gr, ούτε και oποιασδήποτε άλλης ιστoσελίδας που ανήκει, είναι εξουσιοδoτημένη, ελέγχεται ή που διαχειρίζεται ο Δρ. Απόστολος Μανιατέας.Τα στοιχεία των ιστοσελίδων αυτών προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων νόμων, και απαγορεύεται να αντιγραφούν ή να απομιμηθούν εξ' ολοκλήρου ή εν μέρει. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή η αναμετάδοση οποιουδήποτε λογότυπου, εμπορικού σήματος, ήχου ή εικόνας της ιστοσελίδας.Δήλωση αποποίησηςΈχουν πραγματοποιηθεί όλες οι δυνατές προσπάθειες για έγκυρη και πλήρως ενημερωμένη πληροφόρηση αυτής της ιστοσελίδας. Παρ' όλα αυτά ο Δρ. Απόστολος Μανιατέας και/ή οι προμηθευτές του δεν αντιπροσωπεύουν την καταλληλότητα των πληροφοριών που εμπεριέχονται στα κείμενα, ούτε και τα σχετικά με αυτές γραφήματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα. Όλα τα κείμενα και τα γραφήματα παραθέτονται "ως έχουν", χωρίς καμιά γραπτή εγγύηση, οποιασδήποτε φύσης. Ο Δρ. Απόστολος Μανιατέας, και/ή οι προμηθευτές του, με την παρούσα, αποποιούνται των εγγυήσεων και των προϋποθέσεων, σχετικά με τις πληροφορίες αυτές, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων και των προϋποθέσεων που διέπουν την εμπορικότητα, την καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό, τίτλο και παραβίαση. Η πρόσβαση, η χρησιμοποίηση και η αναβάθμιση είναι αποκλειστικά ευθύνη του χρήστη. Σε καμιά περίπτωση ο Δρ. Απόστολος Μανιατέας και οι προμηθευτές του δεν ευθύνονται για ειδική, έμμεση ή πιθανή βλάβη ή οποιαδήποτε άλλη βλάβη, προερχόμενη από απώλεια των αρχείων χρήσης, δεδομένων ή κερδών, ή συμβολαίου, αμέλεια ή άλλη υπαίτια πράξη, που πιθανώς να εμφανιστεί από ή σε σχέση με τη χρήση ή εκτέλεση της πληροφορίας, η οποία διατίθεται από αυτή την ιστοσελίδα.Τα κείμενα που αφορούν φαρμακευτικά προϊόντα δεν έχουν σαν στόχο, να χρησιμοποιηθούν ως εναλλακτική λύση, αντί της συμβουλής, από τους επαγγελματίες Ιατρούς ή άλλους αρμόδιους επαγγελματίες. Αν χρειάζεστε συμβουλή για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους ειδικούς για την υγεία.Τα κείμενα και τα σχετικά γραφήματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, μπορεί να περιέχουν τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη. Περιοδικά προστίθενται αλλαγές στις πληροφορίες που βρίσκονται στο παρόν. Ο Δρ. Απόστολος Μανιατέας καθώς και οι προμηθευτές του, μπορεί να προβούν σε βελτίωση ή/και σε τροποποιήσεις στα προϊόντα και στα προγράμματα που περιγράφονται στη παρούσα, οποιαδήποτε στιγμή.Λογισμικό, κείμενα και υπηρεσίες. Σε καμιά περίπτωση ο Δρ. Απόστολος Μανιατέας και/ή οι προμηθευτές του δεν ευθύνονται για καμιά ειδική, έμμεση, ή πιθανή βλάβη, ή βλάβη που μπορεί να προκύψει από απώλεια δεδομένων ή κέρδους, είτε σε περίπτωση συμβολαίου, από αμέλεια ή άλλη υπαίτια πράξη, που προκύπτει από αυτή ή σε σχέση με τη χρήση ή την εκτέλεση του λογισμικού, των κειμένων, της παροχής ή την αποτυχία παροχής υπηρεσιών, ή πληροφοριών διαθέσιμων από αυτή την ιστοσελίδα.Συνδεδεμένες ιστοσελίδεςΟι σύνδεσμοι σε αυτή την περιοχή θα σας αφήσουν να βγείτε από την ιστοσελίδα. Οι συνδεδεμένες ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του "maniateas.gr", και για τον λόγο αυτό κανένα νομικό ή φυσικό πρόσωπο μας δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, ούτε και για τους συνδέσμους σε συνδεδεμένη ιστοσελίδα, ούτε για τυχόν τροποποιήσεις ή ενημερώσεις στις ιστοσελίδες αυτές. Δεν ευθύνεται επίσης για τη μετάδοση μέσω δικτύου ή μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου μετάδοσης, που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη σελίδα. Οι συνδεδεμένες ιστοσελίδες, εμφανίζονται σε εσάς μόνο για λόγους διευκόλυνσης και το περιεχόμενό τους δεν ελέγχεται από την εταιρεία.Ερώτησεις και ΠληροφορίεςΟι ερωτήσεις και πληροφορίες που απευθύνονται προς την εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας αυτής, δεν θα πρέπει να περιλαμβάνουν ερωτήσεις που αφορούν προσωπικά θέματα υγείας ή προϊόντα που δίδονται μόνο κατόπιν ιατρικής συνταγής. Γι' αυτά, θα πρέπει να απευθύνεστε σε ειδικούς σε θέματα υγείας. Αν κάποιος χρήστης των αρχείων αυτών ζητήσει πληροφορίες που αφορούν και στοιχεία δεδομένων, όπως ερωτήσεις, σχόλια, προτάσεις ή ό,τι άλλο έχει σχέση με το περιεχόμενο των αρχείων αυτών, τέτοια πληροφόρηση δεν θεωρείται εμπιστευτική και ο Δρ. Απόστολος Μανιατέας δεν φέρει καμιά ευθύνη όσον αφορά την πληροφόρηση αυτή και είναι ελεύθερος να την αναπαραγάγει, να την χρησιμοποιεί και να διανέμει την πληροφορία αυτή και σε άλλους, χωρίς κανένα περιορισμό.Υπάρχει η περίπτωση, η χρήση του δικτύου από εσάς, να καταγράφεται. Ο Δρ. Απόστολος Μανιατέας και οι προμηθευτές του είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν αυτή την πληροφορία για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να διασφαλίσουν την αδιακώλυτη χρήση και βελτίωση των διαδικτύων τους. Στην περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τη συγκεκριμένη πολιτική, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία. Τα δικαιώματα που δεν εκχωρούνται ρητώς στην παρούσα, φυλάσσονται από το νόμο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία των προσωπικών δεδομένων σας και τηρούμε την Πράξη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του 1998 και τη σχετική νομοθεσία (σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 και το Ν. 3471/2006). Η Πολιτική μας εξασφαλίζει ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες μας παρέχετε παραμένουν απόρρητες και ασφαλείς. Η ιστοσελίδα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/συνδρομητών για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, με οποιοδήποτε τρόπο.Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα maniateas.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των υπηρεσιών που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο χρήστης/συνδρομητής έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.Οι πληροφορίες που ζητάμε από το χρήστη της ιστοσελίδαςΠροσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (την ηλεκτρονική του διεύθυνση, Ονοματεπώνυμο) μόνο όταν προχωρήσει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για Προσφορά υπηρεσιών στη φόρμα Επικοινωνίας. Τα απαραίτητα στοιχεία για εκδήλωση ενδιαφέροντος και ενεργοποίηση της εκάστοτε Προσφοράς είναι το ονοματεπώνυμο του χρήστη, η ηλεκτρονική του διεύθυνση, το θέμα του μηνύματος, το κείμενο του μηνύματος, ενώ προαιρετικά ζητείται το τηλέφωνο του Επισκέπτη.

COOKIES

Χρησιμοποιούμε «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου σας (browser). Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Αυτό μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε κατά τρόπο αποδοτικό την υπηρεσία και να παρακολουθούμε την συμπεριφορά των επισκεπτών του Ιστοτόπου. Το maniateas.gr χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της maniateas.gr σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από χρήση των cookies από την Google, εδώΕπισημαίνεται ότι τα Cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ  Demo  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΒΑΡΗ
Οφθαλμολογικό Ιατρείο

Αναγυρούντος 47 & Γαυρίου 3
1ος όροφος - (έναντι Carrefour)
Τηλ.: 2108970540
Κινητό: 6947 300531
FAX: 210 8970554
ΤΚ 19400

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Συνεργαζόμενο Ιατρείο

Λ.Κηφισίας 49
5ος όροφος
(δίπλα από ξενοδοχείο President)
Για Ραντεβού: 6947 300531

ΜΑΡΟΥΣΙ
Συνεργαζόμενο Ιατρείο

Νεαπόλεως 9
2ος όροφος
(Σίδερα Χαλανδρίου)
Για Ραντεβού: 6947 300531